Hvis du indtaster dit navn og din e-mail modtager du en e-mail når der sker ændringer på denne side.

Navn:  
E-mail    

Velkommen til vores hjemmeside

Vi havde et fantastisk bryllup!
Tusind tak til alle gæsterne ved vort bryllup for at have været med til at gøre dagen en uforglemmelig dag, det er bestemt en dag vi vil mindes med glæde. 1000 mange gange tak for de fine gaver. Et stort tak til vores toastmaster (svigerfar) som var helt suveræn. 1000 tak til naboerne for den rigtig flotte æresport ved vores hus, den har dog givet et par blå mærker i hovedet hi hi. Husk at kigge i galleriet hvor i kan se billeder fra den fantastiske fest.

Tusind tak for en super polterabend!
Lørdag den 9. juni var så dagen hvor vi blev hevet på polterabend, vi havde begge en god og super hyggelig dag med alle vores venner. Det er en dag vi vil tænke tilbage på med glæde!

Denne side er lavet i anledning af at vi skal giftes den 07-07-07. Vi vil løbende opdatere siden med informationer som ønskeseddel, gæsteliste (hvem kommer) og et galleri med billeder der vedrøre vores bryllup.

Vi har nu efter at have kendt hinanden i snart 15 år besluttte os for at gifte os. Det har været på "tegnebrættet" mange gange før men er ikke blevet til virklighed før nu. Datoen 07-07-07 har vi valgt da 7 er Janes lykketal, så det var den dato med flest 7 taller som vi lige kunne finde der lå på en lørdag :-)

Vi har valgt at holde vores bryllup på Niels Bugges Kro ved Dollerup. Niels Bugges Kro ligger i et meget naturskønt område uden nogen forstyrrende elementer, så det er efter vores mening det optimal sted at holde vores bryllup.

Der er inviteret 58 gæster til vores bryllup, det har været svært at begrænse sig til 58 da der var rigtig mange vi gerne vil dele denne dag med. Vi har valgt at holde planlægning af vores bryllup hemmeligt, så der er ingen af vores gæster der har vist at de ville blive inviteret til bryllup den 07-07-07.


Jane og Peters bryllup den 07-07-2007